VELKOMMEN TIL SNØSIKRE BJORLI

VELKOMMEN TIL
SNØSIKRE BJORLI

Sist oppdatert: 14.11.2019
cm
SISTE DØGN
cm
SISTE 7 DAGER
60 cm
LØYPE
15 cm
TERRENG
Sol
VÆR
1 / 6
ÅPNE HEISER
3 / 11
NEDFARTER
km
LANGRENN
Barneheisen
Lykkeheisen
Heis 3
Heis 1 (T-krok heis)
Fjellheisen
Bjorliexpressen

Nyheter

Søndag 10. november

November 10, 2019

Velkommen til Bjorli Skisenter. Det ser igjen ut til å bli en flott dag, ingen vind og sol i løpet av dagen! Bilde fra i går! Snø produksjon pågår nå i Andersløypa. Øvre del av Lysløype og Bøvra samt Barnebakken og Bjorlikrusen er klar til prepp i kommende uke! Vi ses

LES MER

Lørdag 9. november

November 9, 2019

Vi jobber fortsatt i døgndrift med snøproduksjon og klargjøring av flere løyper! I dag åpner vi Bøvra med 1000 m. Løypen er ny preppet. Det pågår snøproduksjon i hele Bjorlikrusen! Også på langrenns Lysløypen, på andre side av stasjonen produseres der snø. I går kveld ble 1,2 km kjørt opp med spor!

LES MER

Sesongåpning 2019/20

November 8, 2019

Velkommen til Bjorli Skisenter. De nederste 1300 m i Lysløypen er åpen. Heis 1 (T-krok) er åpen. Vi har fått produsert mye snø i øvre del av Lysløypen og Bøvra og antall meter vi har åpen, vil øke i takt med vi får tråkket og preppet løypene! Vi produsere snø på Barnebakken og Bjorlikrusen, og håpe disse løyper klar til neste helg! Bilde tatt i går kveld.

LES MER

LØYPEKART

Bjorli Skisenter har 11 nedfarter med total lengde på 19.6 km, hvorav den lengste er på ca. 4 km.

På alpinanlegget hvor standarten på prepareringen er av svær høy standart, har Bjorli Skisenter alpinløyper i alle vanskelighetsgrader, fra veldig lett familievennlig til svart ekspert løype og med muligheter for frikjøring og pudder snø. Bjorli Skisenter har 6 heiser, hvorav en 6-seters Express heis, på 1860 meter, med en kapasitet på 3000 personer pr. time. Fra denne stolheisen kan du ta trekk som frakter deg helt inn på fjellet med flotte turmuligheter på langrennløypa. På og omkring Bjorli er der oppkjørt 81 km langrennsløyper. Parallelt med stolheisen går det også et T-trekk som mange gjerne benytter ved kulde og dårlig vær. 

Bjorli Skisenter har eget barneområde med 2 heiser og akebakke. Ved barnebakken er det ved Vinterferie og Påske anlagt bane for barnesnøscooter kjøring.

Les mer

Skiskole og utleie

Rett ved siden av Bjorli Skisenter finner du bygget med Skiskole, Skiutleie, Skishop/service samt Kafé og Varmestue med fri wi-fi

LES MER

Langrenn

Totalt er det 81 km oppkjørte langrennsløyper i variert høyfjells- og skogsterreng. Både klassisk og skøyting. Sygardsløypa (Lysløypa) er det lys på frem til kl. 22:00 hver kveld. Fra vinterferien frem til 2.påskedag vil turløypen på Fjellet være oppkjørt.

LES MER

Aktiviteter

I helger og ferier fra kl. 13:00 har alle barn mulighet for å kjøre Barnesnøscootere, på egen tilrettelagt bane. Les mer her

LES MER

Toppturer

Liker du å gå på topptur, har du fra toppen av Fjellheisen mulighet for blant annet å gå turen opp på Bjorlitoppen og Svarthøi.

LES MER

Kafé, afterski og butikker

Rundt Bjorli Skisenter og sentrum finner du et fint utvalg av Kafeer, Afterski og Butikker, med alt fra dagligvarer, bensinstasjon, byggevarer, interiør og gaveartikler til ski- og fjellsport utstyr.

LES MER

Overnatting

På og omkring Bjorli har du flere muligheter forovernatting, både på Hotell, i leiligheter og hytter, samt camping.

LES MER

Beliggenhet og info.

Bjorli skisenter ligger i Lesja kommune, helt på grensa til Møre og Romsdal, i et avlandets mest snøsikre og snørike områder. Bjorli Skisenter er hvert år førsteller blant de første, som åpner sine bakker og er et av de anleggene medlengst skisesong i Norge, fra november til mai.

LES MER

Våre Samarbeidspartnere

Bjorli Skisenter AS
Bjorliveien 84
2669 Bjorli
LøypekartWebcamera
Vær og infoÅpningstider
priser